Over Ons - Abrex Logistics

Abrex.nl

Over Abrex

Abrex Logistics is een familiebedrijf dat sinds 1992 wordt gerund door Erwin en Michel Brekelmans. Twee broers die elkaar aanvullen qua kwaliteiten maar met een gemeenschappelijke ethiek: 24/7 beschikbaar en no-nonsense.
In lijn met de lijfspreuk ´wij verkopen geen nee´ wordt het bedrijf gerund volgens het motto: ´Logistiek op maat voor ieder vraagstuk´. Dit houdt in dat wij samen met de klant kijken naar de logistieke vraag en hier een maatwerk oplossing voor bedenken. In de loop van de samenwerking wordt er constant gemonitord, bijgeschaafd en geïnnoveerd.

Als logistiek dienstverlener in de dedicated branche is ons personeel ons belangrijkste bezit. Zij zijn de dagelijkse schakel tussen ons, onze klanten en hun klanten. Door ons personeel persoonlijk te selecteren en intern op te leiden, borgen we de kwaliteit die wij noodzakelijk achten als logistiek dienstverlener. We hameren hierbij op integriteit en beheersing van de Nederlandse taal, waardoor onze chauffeurs op locatie feilloos kunnen ingaan op de vraag van de klant.

Missie
Als familiebedrijf levert Abrex Logistics logistieke diensten op maat waarbij de nadruk ligt op een duurzame samenwerking. Abrex logistics streeft naar een tevreden en ontzorgde klant waarbij een geoptimaliseerde relatie garant staat. Dit realiseren wij door:

Als familiebedrijf onze klanten, maar ook ons personeel, uiterst persoonlijk te benaderen.
Innovatief te zijn en voortdurend met de klant mee te denken.
24/7 klaar te staan voor onze klanten.

Visie
Onze visie is ons te ontwikkelen tot een onmisbare speler op de markt van de dedicated transports. Zoals al eerder genoemd zijn we een familiebedrijf en hechten we veel waarde aan een persoonlijke en goede relatie met klant en werknemer. Om dit te realiseren selecteren we het juiste gedreven personeel, kiezen we voor het beste materieel en gaan we altijd in op de vraag van onze klanten.
image
image

Ons personeel

Als logistiek dienstverlener in de dedicated branche is ons personeel ons belangrijkste bezit. Zij zijn de dagelijkse schakel tussen ons, onze klanten en hun klanten. Door ons personeel persoonlijk te selecteren en intern op te leiden borgen we de kwaliteit die wij noodzakelijk achten als logistiek dienstverlener. We hameren hierbij op integriteit en beheersing van de Nederlandse taal, waardoor onze chauffeurs op locatie feilloos kunnen ingaan op de vraag van de klant.

 • Gedreven
  Door ons personeel persoonlijk te selecteren borgen we de gedrevenheid en integriteit die wij noodzakelijk achten. De chauffeurs staan dag en nacht voor ons klaar en zijn de motor van het bedrijf. Samen met hun voldoen we aan de vraag naar flexibiliteit van onze klanten.
 • Vakkundig
  Na de selectieprocedure worden chauffeurs intern opgeleid en klaargestoomd voor de betreffende werkzaamheden. Evaluaties en bijscholing zorgen ervoor dat de kwaliteit op niveau blijft.
 • Communicatief
  Omdat de gang van zaken bij veel werkzaamheden op locatie wordt bepaald of veranderd, is het noodzakelijk voor onze chauffeurs om te kunnen communiceren met de klant. Onze chauffeurs beheersen daarom allemaal de Nederlandse taal.
 • Representatief
  De chauffeurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf bij de klant. Zij voldoen in de presentatie aan de vraag van de klant. Dit kan zowel in gedrag als het dragen van bedrijfskleding zijn.

Onze geschiedenis

In de jaren ’60 kwam Ad Brekelmans van school en was 23 jaar. Zijn oudere broer kreeg destijds een aanbod een vrachtwagen over te nemen van een kennis uit het dorp maar wegens militaire dienst sloeg hij dit af.
Omdat in Udenhout een aantal steenfabrieken gevestigd waren zag Ad mogelijkheden. In 1956 behaalde hij zijn vakdiploma en nam uiteindelijk de auto over. Zo begon hij met het vervoeren van stenen door Zuid-Nederland onder de naam A. Brekelmans transportbedrijf, wat later Abrex Logistics B.V. werd.

Ad en Riet samen met hun eerste vrachtwagen: Een Steyr 380 met een laadvermogen van 8 ton. Bijnaam ‘het boefje’.

Ons management team

Abrex Logistics is een familiebedrijf dat sinds 1992 wordt gerund door Erwin en Michel Brekelmans. Twee broers die elkaar aanvullen qua kwaliteiten maar met een gemeenschappelijke ethiek: het houden van actie en aanpakken.

Maurice van der Pol

Unit manager `s-Hertogenbosch